Почистване на прозорци и пране на килими и холова гарнитура

Тези дни екип на фирма Габрая изпълни в апартамент на бул. “Шести Септември” в Пловдив поръчка за почистване на дограма и стъкла, и пране на холова гарнитура и на килими.

Прозорци преди почистване на бул. 6 Септември. – преди почистване;   Прозорци след почистване на бул. 6 Септември. – след почистване;

 

Килим преди изпиране - на бул. 6 Септември.  Пране на килими на бул. 6 Септември. – преди прането;  Изпран килим на бул. 6 Септември. – след прането;

 

Пране на холова гарнитура на бул. 6 Септември. – пране; Изпрани фотьийли на бул. 6 Септември – след пране;

Екипът на Габрая първо се зае да прахосмукира дограмите на прозорците, а след това с професионален препарат изчисти всестранно дограмите от наслоени прах и петна. Почистени бяха и горните части на прозорците, където се наслоява с времето повече прах. Почистени бяха дограмите и от долната им страна, както и между гумените уплътнения.

Едва след това пристъпихме към отстраняване на налепи по стъклата на прозорците (почистваме ги с професионални ножчета за гладки повърхности), и едва тогава с професионален препарат измихме стъклата на прозорците.

Ефектът е блестящи стъкла и дограми, както и цялостно обезпрашени дограми.

Прането на килимите и холовата гарнитура, предлагано от фирма Габрая, е на място в дома на клиентите ни.

При тази услуга най-напред прахосмукирахме килимите, обрахме с четка косми от повърхността.

Последва впръскване и разтриване на вода и препарат по килимите, а петната по тях локално бяха третирани чрез разтъркване с четка на почистващ препарат. С четката се разтърква добре по целия килим.

Изпирането завършва с изсмукване на водата и мръсната вече пяна от килима.

Около килима се подсушава.

Холовата гарнитура фирма Габрая изпра машинно, като започна с прахосмукирането й навсякъде. Последва впръскване на вода и професионален препарат. И тук, както при килимите, петната се третират локално с препарат и разтъркване с четка. Последва разнасяне на препарата по повърхността на цялата тапицерия на меката мебел.

Когато е изпрана тъканта на дивана, с машината се изплаква и се изтегля мръсната пяна.

Както килимите, така и холовата гарнитура бяха оставени да доизсъхнат – чисти, приятно ухаещи на чистота и ароматизатор.