Почистване на щори

Когато щорите не са прекалено замърсени, се обезпрашават със суха микрофибърна кърпа. След което се забърсват с влажна микрофибърна кърпа.

Ползва се и професионален препарат за зацапаните участъци по щорите.

Обезпрашаването и избърсването се извършват като се минават ламелите една по една и от двете страни.

Когато щорите са силно замърсени, фирма Габрая ги разкачва, измива ги под душ с препарат, и после ги подсушава една по една или разделя ламелите напълно, за да изсъхнат без залепване помежду им.

Почистените щори в дома Ви ще осигурят повече и по-дълготрайно наслаждение на чистотата там.

Когато не желаете да се занимавате с щорите в жилището или офиса, обадете се на фирма Габрая.

Ние ще Ви отменим и ще почистим добре щорите на прозорците и вратите!

 

Почистване на щори

Защо да потърсите професионални услуги за почистване на щорите в офиса или в жилището Ви?

Алуминиевите щори като всички останали модели също имат нужда от периодично и навременно почистване. Само по този начин те са в състояние дълго време да създават постоянен комфорт и уют в дома и офиса. В резултат на хоризонталното разположение на ламелите върху тях неизбежно се натрупва прах.

След измиването на щорите под душа с или без препарат, изсъхването на ламелите е съществен елемент. Те трябва да се позиционират в отворено/хоризонтално положение и да се отделят една от друга. Това се налага поради обстоятелството, че голяма част от тях остават слепени от водата. Ако изсъхнат в това положение, има голяма вероятност никога повече да не се разлепят.  Ето защо е препоръчително да се потърси професионална помощ и  фирма Габрая ще Ви отмени и ще почисти добре алуминиевите щори.

Колко често алуминиевите щори имат нужда от почистване?

Почистване на алуминиеви щори трябва да се извършва през определен период от време. В противен случай има вероятност те да се похабят и увредят преждевременно, което да наложи замяната им с нови. Специалистите от фирмите за почистване , като “Габрая професионално почистване” ЕООД, разполагат с професионални почистващи препарати, които са подходящи за всички видове щори. Те не нараняват и увреждат повърхностите, което е още една основателна причина да се потърси тяхната помощ. При останалите модели щори се използват други методи за почистване, но алуминиевите са несъмнено едни от най-популярните и разпространени щори. Те присъстват в интериора на почти всеки дом или офис, където нуждата от комфорт и хармония винаги е осезаема. Почистването се извършва през определен период от време, като веднъж на три месеца изглежда напълно нормален срок. Когато почистването на щорите се отлага с години, те се увреждат сериозно и за дълъг период от време.

Затова ние от Габрая ще Ви помогнем да предотвратите или намалите захабяването на алуминиевите щори – потърсете ни!