Почистване на домове

Основно почистване на един дом

Когато решите да почистите жилището си, “Габрая професионално почистване”  е тук за Вас!

Комплексното  почистване на дома включва:

Проветряваме  помещенията, докато почистваме жилището. Ние от фирма Габрая не само ще почистим, но и ще  проветрим дома Ви. 

Почистване на дограми и стъкла. Ние ще изчистим скритите места на дограмата, което ще предотврати по-бързо повторно замърсяване и запрашаване на дома. Стъклата почистваме внимателно с професионални инструменти и няма опасност да бъдат надраскани.

Обираме паяжини и почистваме и на трудно достъпните места в дома. “Габрая Професионално почистване” обръща внимание и на детайлите при почистването на дома ви. Почистваме и полираме врати, ключове, контакти.

Почистваме  первази, мебели, техника. За целта съобразяваме препаратите да са подходящи за всеки тип повърхност. Дисплеите забърсваме или със специален за целта препарат, или с леко навлажнена с вода микрофибърна кърпа, така че те да бъдат не само почистени, но и запазени.

Почистване на кухня – шкафове, техника, мивки, первази, мебели, подови настилки. Иноксовите повърхности изискват качествени почистващи и полиращи прпрофесионални препарати, каквито фирма Габрая ще използва при почистването.

Почистване на баня и санитарен възел, коридори,  вътрешни стълбища, перила, первази и др. При почистване на котлен камък ползваме препарати, специално за хромираните повърхности, както и за санитарията, и фаянса. Съобразно почистваните повърхности преценяваме дали да търкаме с четка, с гъба или абразив. Фирма Габрая чисти и запазва дома Ви.

Изхвърляне на кошовете и поставяне на нови торби за боклук. Ние от “Габрая професионално почистване” ЕООД ще  измием и дезинфектираме кошчетата за боклук. Това ще осигури повече чистота и приятен аромат на Вашия дом. Ще дезинфектираме и ароматизираме с подходящи и приятни  почистващи препарати. Габрая работи с гама от професионални дезинфектанти и ароматизатори, и неутрализатори на неприятни миризми.

Накрая ще останете доволни, защото няма по-приятно от чист, уютен, приятно ухаещ дом, какъвто ще остави след себе си екипът на фирма Габрая.

Ако нямате възможност да се справите сами с почистването на дома си, доверете се на “Габрая Професионално почистване”, които с усет за чистота ще се справят с поставената задача.

 

Save