Пране на дивани, фотьойли, килими, мокети, матраци, автотапицерии

Какво мислите, че ще ви помогне, за да изперете зацапаната мека мебел, килим, мокет, матрак? И въобще струва ли си да опитвате да се справите сами с този проблем?

Моят съвет е да се доверите на нас – специалистите от Габрая професионалното почистване.

Какво е необходимо, за да бъдат изпрани на място мебелите, килимите, мокетите и матраците?

 Машинно пране на диван и автотапицерия1.Най-напред ние от Габрая прахосмукираме меката мебел или килима (или мокета, или матрака).

2. След това с екстрактора умерено намокряме тапицираните части от мебелите и впръскваме професионален почистващ препарат.

3. С професионален препарат срещу петна, съобразно типа замърсяване, и с четка, или гъбичка, разтриваме препарат върху участъците с петна. Когато се уверим, че петната са изчистени, преминаваме към следващия етап.

4. По цялата тапицерия разтъркваме почистващ препарат. След което започва изсмукването на пяната с помощта на екстракторната машина.

И това е основната причина, заради която ви препоръчвам да потърсите професионална фирма за почистване при този тип услуга.

Когато работата с екстракторната машина приключи, вашата мека мебел или килим ще бъдат готови за доизсъхване.

В тапицерията или килима ще има влага, но не и вода и мръсна пяна. Не остават следи от изпирането, както ако се опитвате да запирате сами тапицериите и килимите. Ефектът от работата на екстрактора може да се сравни с центрофугирането при прането с пералня.

“Габрая професионално почистване” изпира тапицираната мебел или килим чисто, без излишно мокрене, с ефектно прилагане на професионални препарати срещу петната, като оставяме след себе си чисти и приятно ухаещи мебели, килими, мокети, матраци.

“Габрая професионално почистване” съобразява също така и с какво е подходящо да се разтърква препарата по вашата мебел, за да остане съхранена нейната повърхност.

Ние от “Габрая професионално почистване”  сме тук, за да ви бъдем полезни.

 

Ако се питате какво включва прането на автотапицериите, ето малко информация и специално за тях. Фирма “Габрая професионално почистване” ще изпере автотапицериите на автомобилите Ви ето така:

Първо: Прахосмукира се цялото купе на колата.

Второ: С екстрактор (професионална машина за пране на меки повърхности) умерено се намокря автотапицерията и се впръсква професионален препарат. С четка или гъбичка върху участъците с петна се разтърква добре професионалния почистващ и ароматизиращ препарат. След това препарата се разтърква интензивно, но щадящо тъканта, по цялата автотапицерия.

Трето: С екстракторна машина автотапицерията се изплаква, като се изсмуква от нея мръсната пяна от изпирането. Седалките се оставят ароматизирани да доизсъхнат.

Четвърто: С професионални препарати се почистват и полират таблото и корите на вратите вътре в автомобила.

Резултатът от изпирането, което ще ви изпълни фирма “Габрая професионално почистване” е чисто, свежо, ароматизирано купе и седалки на автомобила.

 

Обадете се и поръчайте машинно изпиране на място на Вашите автотапицерия, мокет, килим, мека мебел, матраци – ще получите от “Габрая професионално почистване” внимателно и щадящо вашите автомобил, мебел, мека настилка или матрак изпълнение на услугата.

За връзка с нас – тел.: 0894 62 41 80

“Габрая професионално почистване” ЕООД