Почистване на баня и прозорци, пране на диван

На бул. “България” в Пловдив екип на фирма “Габрая Професионално почистване” ЕООД изпълни поръчка за почистване на баня и тоалетна, почистване на прозорци, пране на диван

 

Банята и тоалетната бяха почистени от котлен камък и запрашаване. Бяха дезинфектирани от екипа на Габрая. 

Почистени бяха контакти и ключове за осветление, огледалата. Теракота бе почистен с професионален препарат – плочките и фугите, бяха и дезинфектирани.

Приложихме професионален ароматизатор, което допринесе за приятното ухание в санитарните помещения.

Вана и мивка - преди почистванв. Тоалетна преди почистване - бул. България. -преди почистването;

Почистена вана на бул. България. Почистена баня на бул. България. Почистена тоалетна на бул. България в Пловдив. – след почистването;

 

Почистено остъкление на бул. България в Пловдив. Почистено остъкление на тераса на бул. България. – почистени;

 

Дограмите и стъклата бяха професионално почистени – дограмата бе прахосмукирана и изчистена от замърсявания; последва почистването на стъклата двустранно с професионален препарат.

Диванът бе изпран на място – прахосмукиран, локално третиране на по-упорити петна, впръскване на вода и првпарат, разтъркване на цялата повърхност на дивана с четка и препарата. Пране на диван - машинно, на бул. България в Пловдив.

 

Така фирма Габрая отмени своите клиенти в почистването на жилището им, за да бъде то отново обект на радост и източник на уют и комфорт за тях.