Как по-добре да почистите офиса си?

Не се оказва лесна задача съчетанието на работните задължения и поддръжката на чистотата на офиса, нали? Затова често се прибягва до назначаване на чистачка или до ползване на услугите на фирми за почистване. “Габрая професионално почистване” ЕООД Ви предлага услугата абонаментно поддържане на чистотата в офиса Ви. Разбира се, може да се възползвате и от еднократно основно или частично почистване на офиса. Но ако решите сами да почиствате офис помещенията, можем да Ви дадем някои съвети.


За комплексно почистване на офиса обърнете внимание на следното:

1. Проветряване на помещенията. Когато почиствате, е необходимо и да проветрите добре.

2. Почистване на дограмите и стъклата с подходящи препарати и инструменти. “Габрая професионално почистване” ЕООД при поддържащо абонаментно почистване извършва това периодично, като понякога е възможно да се почистят само дограми или само стъкла, или пък стъклата едностранно да се измият – съобразно нуждата и желанието на клиента.

3. Почистване на петна от мека мебел, килими, мокети и други подови настилки.

4. Прахосмучене и обиране на паяжини в помещенията. Почистване на прах от мебели, техника, врати. Полиране на мебелите с професионални препарати.

5. Почистване, дезинфекция, ароматизиране на кухненските и санитарните помещения. Когато почиствате сами, не забравяйте да ползвате предпазни ръкавици, защото някои от препаратите са силно агресивни и възпаляват кожата на ръцете. Професионалните препарати, ползвани от “Габрая професионално почистване” са добри дезинфектанти и са с приятен и дълготраен аромат; ползваме и подходящи почистващи препарати, съобразно повърхностите – хром, никел, фаянс, гранитогрес, дърво, PVC и др.

6. Изхвърляне на кошчетата за боклук и поставяне на нови торби в тях. Добре е да бъдат почистени и самите кошчета от налепените по тях петна и боклуци – разбира се, отново с ръкавици и дезинфектиращ препарат.

7. Измиване и полиране на пода с професионален препарат. Добрият и свеж мирис, както и усещането за чистота след употребата на почистващите ни препарати за под се усещат дълго време. Така че и Вие, при положение, че сте решили да се справите сами с почистването на офиса, не пренебрегвайте препарата за подовите повърхности. А при необходимост, ние от “Габрая професионално почистване”, подовите настилки почистваме с еднодискова подопочистваща машина – тя осигурява възможност за почистване в дълбочина.

Мислим, че няма по-приятно от работата в чист, проветрен, приятно ухаещ офис.

Абонаментното поддържане на чистотата на офиса ще Ви осигури уют, комфорт, спокойствие.

Когато сами се борите за постигане на тези приятни резултати, ние сме тук с нашите опит и съвети.