Пране на диван в жилище в центъра на Пловдив

Пране на диван от кожа и плюш.Екип на фирма Габрая изпра диван с много седящи места в апартамент в центъра на град Пловдив.

Повърхността на меката мебел бе комбинация от кожа и разновидност на плюш.

Първоначално тя бе всестранно прахосмукирана сухо. След това започва мокрото пране на тапицерията.

На снимката можете Вие, нашите клиенти, да забележите, че по време на машинното изпиране на меката мебел, подът е запазен чист и сух, а самият диван е леко намокрен – само колкото е необходимо, за да бъде изчистен от замърсяванията и прахта.

На снимката е уловен момент от разтъркването с мека четка на дивана, навлажнен с вода и с професионален изпиращ препарат. Това разтъркване има за цел да втрие в повърхността на тапицерията препарата, както и да бъдат третирани по-ефективно тези места, които са  по-силно зацапани.

Благодарение на разнасянето и втриването на препарата по цялата повърхност на тапицерията, по нея няма да останат петна от неравномерно изпиране на дивана.

Фирма Габрая, след обработката на повърхността с професионален препарат, изсмуква с машината мръсотията, която е под формата на мръсна пяна вътре в дивана.

Екипът на Габрая приключва работата с екстракторната машина едва когато в нея вече започва да бъде всмуквана само чиста вода, в резултат на изплакването. Когато се изтеглят наличната пяна и вода, изпирането приключва.

Ние от Габрая по време и в края на изпирането на мебела обираме с кърпа влагата, която попада на пода – така запазваме повърхостта на пода в жилището Ви.

Накрая с чиста и суха микрофибърна кърпа се подсушават дървените и кожените части на изпрания диван.

 

Тапицираните мебели се зацапват лесно, но се изпират трудно.

Ето защо можете да потърсите “Габрая Професионално почистване ” ЕООД за изпълнение на този вид услуга.

В резултат от машинното пране на фирма Габрая, диванът е

обезпрашен, изчистен от замърсявания в дълбочина,

с цялостно и равномерно изпрана тапицерия.

Диванът, вече отново чист, внася много комфорт и уют в дома на нашите клиенти.