Нов строеж – основно почистване на силно замърсени дограма, стъкла, врати

Фирма Габрая започна мащабно почистване на обекти на ново строителство в кв. Коматево в Пловдив.

Силно замърсените със строителни материали стъкла, дограми и врати е необходимо да бъдат изцяло почистени.

На снимките можете да видите степента на замърсеност със строителен материал, както и ефективното почистване на екипа на фирма Габрая.

 

Как се постига този перфектен ефект?

Габрая Професионално почистване прахосмукира всестранно дограмите и вратите в апартаментите.

Със специален професионален препарат строителните замърсявания се отстраняват от всички страни на дограмите и вратите: отпред, отгоре, от долната страна, между уплътненията при отворен прозорец или врата.

Едва тогава с професионални ножове за гладки повърхности се отстраняват налепите от строителни материали по стъклата на прозорците.

След което с професионален препарат се измива и подсушава стъклото.

Ефектът е перфектен, защото Габрая Професионално почистване работи с желание и с усет за чистота, за да удовлетвори очакването на своите клиенти.

Замърсени със строителен материал прозорци в кв. Коматево.Кооперация - нов строеж: нужда от основно почистване на прозорци.  – преди да започнем почистването на силно замърсените

дограми, стъкла, врати, те изглеждаха така;

 

 

 

 

 

 

Следващите снимки показват перфектно и основно почистените прозорци на новата кооперация в кв. Коматево:

Основно почистена дограма при отворен прозорец - след ново строителство.Детайлно основно почистване на дограма - всестранно отстранени налепи от строителна дейност,.Основно почистени дограми и стъкла на прозорци - след строителна дейност.Перфектно отстранени строителни налепи от стъклата и дограмите - кооперация в кв. Коматево.