Почистване на вили и хижи

Предимно в планината, вилите имат своите специфики при почистване.

 

Фирма Габрая Професионално почистване ЕООД вече има традиция в почистването на вили.

 

И така, ето един стандартен план за професионално почистване на вила или хижа:

 

Когато почистваме, ние мислим как да не замърсяваме отново!

Затова почистването започва от най-горния етаж.

 

Ако Вие не обичате или нямате сили за толкова много почистваща дейност, фирма Габрая е тук за Вас!

Първо ще прахосмукираме дограмите, терасите, всички помещения, ще оберем паяжините по стаите и терасите. Често се случва по вилите да има повече насекоми, които са били унищожавани с препарати, затова ние от Габрая старателно обираме всичките насекоми около прозорците, под и около мебелите.

 

Второ – ще оберем праха от всичките мебели и врати, огледала, след което ще ги полираме с подходящ препарат.

 

Трето – Ще почистим дограмите и стъклата с ефективни почистващи препарати, така че с професионална бързина те ще заблестят отново.

 

Четвърто – Ще почистим и дезинфектираме баните и санитарните възли. Ще ги ароматизираме. С подходящи професионални прерати ще почистим хромираните повърхности. Често в баните може да има паяжини поради известно отсъствие на обитатели в хижите, ето защо ние от фирма Габрая внимателно ще почистим паяжините навсякъде.

 

Пето – Основно ще почистим кухненските помещения, като няма да пропуснем и местата  около камините. Внимание ще обърнем на бялата и черната техника, на масите и столовете, на електроуредите, на мивките в кухните, на пода. Ще почистим зад и под мебелите, където това е възможно. Габрая ще възвърне комфорта и уюта в помещението Ви за готвене и почивка

.

Шесто – Коридорите и стълбищата ще почистим основно. В тях и по стаите екипът на фирма Габрая ще почисти и первазите покрай подовите покрития.

 

Седмо – Ще почистим и терасите на вилите от замърсявания. Често там е по-запрашено, с повече паяжини, с белези от присъствие на крилати обитатели. Затова тези места не могат да бъдат подминати от Габрая Професионално почистване. На терасите ще бъдат почистени от праха, измити и полирани мебелите, остъкленията, подовете, загражденията.

 

Осмо – Входните врати на вилите ще почистим основно, а когато около тях има паяжини, ще ги оберем.

 

Девето –  Подовете по цялата вила ще изчистим от петна, ще измием и ще полираме.

 

Защо да потърсите нас?

Може би тази работа Ви се струва уморителна и непосилна? Ние от Габрая ще се справим бързо и професионално с подходящи почистващи и полиращи препарати. Където е наложително, можем да ползваме и еднодискова машина за подово почистване (обикновено при по-големи площи).

 

Фирма Габрая ще остави след себе си една освежена, почистена, приятно ароматизирана вила.

 

Ние  можем да почистим вместо Вас!

Имате вила, хижа, които се нуждаят от основно почистване или от освежаване?

Фирма Габрая Професионално почистване ЕООД ще ви отмени!

Обадете ни се: 0894 62 41 80