Почистена баня в комплекс “Марица Гардънс” в Пловдив.

Екип на фирма ГАБРАЯ почисти наслоена с котлен камък баня

в един от най-предпочитаните жилищни комплекси

в град Пловдив – “Марица Гардънс”.

 

Душ с наслоен котлен камък.Почистени от котлен камък душ и плочки в баня.  Преди и след почистване  – успешно беше отстранен котления камък от душа, от фаянса и теракота. Клиентите ни се бяха отказали да пробват сами да се справят с почистването след многократните им опити. Когато наслояването е повече и от по-дълго време, почистването не е много лесно. За да се отстрани котления камък в такива случаи са нужни по-силни професионални препарати за съответната повърхност, както и подходящи инструменти за почистване. Затова е за предпочитане да се прибегне до услугите на опитните екипи на фирмите за професионално почистване.

Екипът на фирма “Габрая Професионално почистване” ЕООД третира хромираните повърхности с професионални препарати за отстраняване на котлен камък от хром. Теракота и фаянса бяха подложени на въздействието на специално предназначени за тях препарати, въздействащи за отстраняването на котлен камък.

 

Душ, теракот, фаянс с котлен камък. Почистена от котлен камък баня.

Преди и след почистване.

Мивките, шкафовете, под шкафовете, огледалото, плочките – навсякъде бе обезпрашено , дезинфектирано и почистено.

Огледалата в банята също се нуждаят от препарати за премахване на котлен камък от стъкло. Екипът на фирма Габрая не пропусна нито един детайл.

 

 

 

 

 

Тоалетна с наслоен котлен камък.Почистена от котлен камък тоалетна. Преди и след почистване. Тоалетната чиния бе с дълготрайно наслоен котлен камък по дъното. Изглежда невъзможно за промяна, на пръв поглед.

Но екип на фирма “Габрая Професионално почистване” ЕООД третира дъното с подходящи почистващ препарат и почистващи средства. Резултатът бе моментален и за радост на клиентите ни, всичкия котлен камък бе отстранен от санитарията!