Основно почистване на новопостроен апартамент в град Хисаря

В нова жилищна кооперация ново жилище  в етап на готовност за обзавеждане бе почистено от строителен прах и замърсявания.

След като и последните майстори си отидат от новото жилище, идва ред на почистването.

Месеците, преминали в поставяне на паркет, гранитогрес, дограми, фаянс, санитария, в шпакловане и боядисване, в монтиране на вградените мебели и елуреди изморяват собствениците на новия дом.

Усложнения идват и поради това, че някои майстори не пазят интериора от замърсяване. Често дограмите, стъклата, паркета, первазите са с налепи на замаска, боя, напластен прах. Затова и във фазата на почистването е за предпочитане ангажиране на фирма за професионално почистване.

Ние от “Габрая Професионално почистванеЕООД почистваме новопостроено жилище, акцентирайки и върху детайлите. За нас е важно така да почистим новия дом, че когато отворим вратата пред клиентите ни, да предизвикаме у тях удовлетворение и усмивка на щастие.

Ето как направихме това за наш клиент в прекрасното градче Хисаря:

 

Дограмите и вратите бяха прахосмукирани за отстраняване на строителен прах и парчета мазилка. След това с препарат за отстраняване на строителни следи бяха детайлно почистени от замърсяването.

  • Преди и след почистване на дограмите:

Замърсена дограма. Замърсена дограма.

Почистена дограма. Почистена дограма. Почистена дограма.

Повярвайте, процедурата за почистването на дограмите след ремонт е много трудоемко и отнема значително време. Ето защо при строителна дейност покривайте прозорците, за да ги предпазите от мръсотията и за да спестите време при почистване.

Когато дограмите бяха готови, почистихме стъклата – с помощта на професионално ножче отстранихме налепите от боя и мазилка, а след това измихме професионално.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Преди, по време на и след почистване на стъклата:

Замърсени стъкла. Почистване на стъкла. Почистване на стъклата на прозорците. Професионално почистване на стъкла. Почистени прозорци и под.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вратите – входна и интериорни, почистихме от натрупан строителен прах чрез прахосмукиране. Обикновено горната част на вратите е наслоена с  прах. Вече освободени от праха, вратите се почистват детайлно с професионален препарат, за отстраняване на замърсяванията от прах, боя, мазилка. И тук важи превантивната мярка – за предпазване от замърсяване вратите е добре да бъдат покрити по време на строителните дейности.

  • Преди и след почистване на врати:

Замърсена врата. Почистена врата.

Кухненските шкафове и вградени елуреди – почистихме от прах отгоре и отвътре, след което с подходящ професионален препарат почистихме всестранно вътрешната страна на шкафовете от прах и петна от ръцете на монтиралите мебелите майстори. Отвън повърхността на шкафовете бе обезпрашена и полирана.

 

 

 

 

 

  • Преди и след почистване в кухня:

Замърсен от вътре шкаф.Почистен шкаф. Почистен шкаф. Почистени горни шкафове.   Почистена кухня.

 

 

 

Всичко заблестя по мебелите , плотовете и елуредите в новата кухня!

Терасите – отстранихме натрупан боклук от лястовиче гнездо; прахосмукирахме ги; измихме цокли, первази, стъклени заграждения, каменен под.

Терасите са вече подготвени за прекарване на време там през хладните сутрини и вечери!

Банята – прахосмукирахме; отстранихме строителните следи от всичките фаянс и теракот, от санитарията и стъклените повърхности. Полирахме батериите на чешмите и на душа.

  • Преди и след почистване на баня:

Замърсена баня. Замърсена баня. Почистена баня. Почистена баня.

Первазите към паркета и гранитогреса третирахме с препарат за следремонтни дейности. Така отстранихме следите от боя и премахнахме белеещите следи от строителните дейности. И отново да напомним правилото – спестява се време за почистване, когато подът е покрит по време на боядисването!

Подовите повърхности – прахосмукирахме ги най-напред. При по-малка площ няма нужда от машинно почистване. Ние третирахме с подходящи почистващи препарати различните подови повърхности. Целта бе да отстраним замърсяванията от боя. След това подът бе готов да бъде неколкократно измит – с чиста вода и с препарат за под. Целта на неколкократното измиване е да не останат по пода бели следи, което е възможно след строителни дейности, особено когато подът не е бил предпазен с найлони по време на строителната работа.

Почистен под, тераса и прозорци.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

И такавече жилището подканя с чист вид и приятен аромат, подготвено за финалните щрихивнасянето на мебелите!

…………………………………………………………

ОтГабрая Професионално почистванеЕООД