Основно почистване на апартамент в кв. Кършака в Пловдив – след ремонтни дейности

 

 

През уикенда екип на фирма Габрая изпълни основно почистване на апартамент на бул. “Дунав” в Пловдив

 

Апартаментът бе след ремонтни дейности.

Жилището бе прахосмукирано навсякъде – включително под и зад мебели и техника.

Почистени дограма и стъкла - бул. Дунав, Пловдив.

Дограмата на прозорците бе прахосмукирана и почистена от прах и остатъци от ремонтни дейности, бе приложен професионален препарат за целта. Почистени бяха всестранно дограмите, включително и между гумените уплътнения.

Стъклата бяха почистени професионално от точици боя и други налепи, след което бяха професионално измити и подсушени.

Екипът на Габрая работи чисто, без излишна влага по прозорците, с цел да съхрани чистите первази и стени около прозорците.

 

 

 

Почистена кухня - бул. Дунав, Пловдив. Почистена тераса със стара мозайка - бул. Дунав, Пловдив. Прахосмукирана, обезпрашена, мокро почистена с професионален препарат, с обиране на пайжени бе терасата, която бе с повърхност от стара мозайка. Обезпрашени и измити бяха и первазите и цоклите на терасата. Усещането за чистота там бе възстановено.

Кухнята бе изцяло обезпрашена, с почистване на пайжените. Макар и стари, шкафовете, мивката и пода бяха ефективно и видимо добре почистени и дезинфектирани. Почистени бяха от прах и замърсявания бяла и черна техника.

 

 

 

Почистен под (теракот) - апартамент на бул. Дунав, Пловдив. Всички стаи и коридорите също бяха обезпрашени, с обиране на пайжени.

Прахът бе обран и от мебелите, и от техниката, и от радиаторите – там с професионален препарат бяха почистени и петна от различен вид.

Батериите и санитарията бяха дезинфектирани и почистени с подходящи препарати. Почистен бе на места котлен камък.

Вратите бяха всестранно почистени – включително и от горната си страна, където често се натрупва повече прах.

Лампите, ключовете за осветлението, контактите също бяха обезпрашени и почистени от замърсявания.

В резултат от почистващата дейност на фирма Габрая апартаментът бе подготвен за живеене, бе осигурен уют и комфорт за нашите клиенти.