Абонаментно почистване – бул. “Източен” в град Пловдив

Апартамент, намиращ се близо до магазин “Лидъл” на бул. “Източен”,

се почиства абонаментно от фирма ГАБРАЯ.

 

По желание на клиентите жилището се поддържа Абонаментно почистване.

от нас чрез еднократно почистване всяка седмица.

 

Какво се съдържа в абонаментното почистване на жилището?

Съобразно с желанията на клиентите ни почистваме всичко – прахосмукиране на вътрешни и терасни помещения, обиране на пайжени, обиране на прах повсеместно и полиране на повърхностите, мокро почистване на пода с препарат, почистване с подходящи дезинфектанти санитарните помещения и кухненския кът, почистване на врати и детайли от интериора.

Дограмите и стъклата се почистват при необходимост.Абонаментно почистен хол.

 

Защо абонаментно почистване?

Когато някой държи на чистотата в дома си, а не успява да я поддържа редовно поради някакви причини, тогава се налага помощ от сериозни и отговорни почистващи фирми.

В такива случаи фирма Габрая Професионално почистване ЕООД предлага на своите клиенти постоянство, лоялност, добро и отговорно обслужване.Абонаментно почистен коридор.

С абонаментното почистване на Вашия дом или офис фирма ГАБРАЯ осигурява лесно и постоянно поддържане на чистотата, уюта и комфорта на помещенията.

Фирмата разполага и с машини за пране на мека мебел, и с машини за подово почистване на всички видове подови настилки. Тях ползваме при необходимост и при заявено желание от клиентите ни.

Обадете ни се! Ние работим с усет за чистота!Абонаментно почистена кухня.